Logistica Trans Rom Nelutu Moise Zaragoza

 • Logistica-Trans-Rom-Nelutu-Moise-pachete
 • logistica_pachete

Categorie Locație: FIRME TRANSPORT and Transport de pacheteEtichete Locație: logistica nelutu moise, pachete, and transport

 • Despre noi

  Firma de transport de pachete pe ruta Romania – Spania și retur, cu sedii în toată țara.

  Logistica Trans Rom SL este una dintre cele mai vechi firme de pachete din Spania și oferă cea mai mare rețea de acoperire din peninsulă, cu sedii în majoritatea regiunilor în care trăiesc cetățeni români.

  O firmă cu vechime în Spania

  Dacă la începuturile sale a fost afacere mică, astăzi, după aproape 20 ani de activitate, Logistica Trans Rom SL a devenit una dintre firmele românești cele mai serioase și apreciate în domeniu si oferă acum cel mai sigur serviciu de coletărie din Spania.

   

  Între firmele românești din Spania, Logistica Trans Rom este una dintre cele mai solide și recunoscute datorită serviciilor de calitate pe care le oferă clienților săi.

  De mai bine de 10 ani, Logistica Trans Rom aduce bucurii romanilor din Spania si celor din România printr-o livrare promptă și sigură în orice punct din țară.

  Un serviciu de încredere

  Una dintre calitățile serviciilor oferite de Logistica Trans Rom este încrederea pe care o au clienții în personalul căruia îi încredințează pachetul.

  Angajatii cunoscutei firme românești de transport de pachete sunt obișnuiți să preia și să predea pachetele pe baza unui act de identitate, în deplină siguranță și cu certitudinea că obiectele din colete sunt exact așa cum le-a pus expeditorul.

  Cea mai mare rețea din Spania

  Logistica Trans Rom este firma de transport pachete din Spania cu cea mai mare acoperire. Are sedii în orasele: Alcalá de Henares, Alcobendas, Almassora, Ávila, Azuqueca de Henares, Bilbao, Burgos, Castellón, Colmenar Viejo, Corales, Coslada, Estepona, Galapagar, Getafe, Gijón, Guadalajara, Guijuelo, Iscar, León, Lepe, Logroño, Madrid, Morata de Tajuña, Móstoles, Oliva, Parla, Quintanar, Rivas, Rociana Del Condado, Sagunto, Santa Cruz De La Zarza, Santa Eugenia, Santander, Sueca, Talavera, Toledo, Tomelloso, Torrejón de Ardoz, Torrelavega, Torrevieja, Valencia, Vallecas, Villanueva del Pardillo, Zaragoza.

 • Localizare

  Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Recenzii

  Lasă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Evaluează acest(ă) Locație (general):
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
  • rating icon
   

 • Franchises
  View all franchises